WaRnA WArNi??

assalamualaikum... hiii!!!


Again... 
kita jumpa lagi... 
hehehe.. 
^-^...
 Mood ari ni sangat2 baik...
sebab baru isi minyak.
kahkah

Emm hari ni nak 
introduce orang - orang 
yang telah mewarnai hidup aku.. 
hahaha... 






Ni kawan2 yang paling lama aku kawan..
Masok 4 tahun aku kenai ngan depa..
 Depa la racun n depa la jugak penawar...
 hahaha...
seriously, aku memang tak sayang gila2 ngan depa.. 
hahahaha
 ~_^ 
Sapa yang kawan dengan aku automatiknya akan jadi kawan dya orang n sebaliknya lar.. 
Yang beznya kami still satu poli g kecuali budak ni otak bisnes apat... 
hahaha..
:P





Ni jiran - jiran yang paling2 bangang n sporting abes....
 hahahaha...
 Rindu gilar ngan kenangan ni.. 
Sanggup redah hujan p bukit kayu hitam.. 
hahaha







Haa ni geng kelas  DUB..
 muka nerd ja kan... 
hahaha..
=.=
 Ni baru sem 1, thats y la muka skema.. 
kahkahkah 
:P





gegurl Dub

Yang ni waktu kat kl.... 
Bez!! 
Ni semua gegurl kelas DUB yang 
hot + nakal + buaih +  gilar.. 
kahkahkahahkhakha... 
* hot la sangat *...
 ahhh whatever T_T....

Semua ni boleh sekepala sebab
 kita orang men redah jer law nak wat apa2..
 x kisah la dok kat mana pon.. 
men sebat jer..

Kita orang punya riuh sampai tauke motel ni nak halau kami 
* x padan ngan apek tua ada hati nak wat gengster,
 dya x taw semua2 ni geng kak yong kowt.. 
hahaha* 
 ah, ada kita orang kisah...
 kahkahakah...
:P




okay.. 
terima kasih kepada semua 
yang pernah mewarnai hidup
 NOOR SYUHADA ZABIDI  
a.k.a budak comey..
 hahaha.. 
Even tak mention dalam ni x bermakna aku lupa, 
sebab aku punya otak n 
hati yang selalu memikirkan & merindui semua yang pernah muncul dalam hidup aku..
 even hanya sementara...
* ayat aku selalu x pernah x boleh blah... hahaha *
Tak kisah la korang panggil aku atak, acu, syud, mon, @ syuhada
 yang pastinya
 NOOR SYUHADA ZABIDI  saranghae  all of u.... 

thank you!!!

No comments:

Post a Comment