MY FAMILIA


assalamualaikum.. hiii!!

Lama tak update blog.. Hee bz bebenor minggu ni sampai tak sempat nak blogging..  Ni pon mabuk daging pon tak hebeh g .. heee .. >< *as usual ayat aku memang x leh blah* hahaha.. Pagi khamis yang indah ... hehehe >3.. Pagi2 ni nak share " dis my familia " Banyak2 raya, raya ni la sempat buat photoshoot sama2 ... ee kalau tidak hammmperrrhh ... Ni pon tak cukop chorum,, sorang g tak balik... * ee yang tu gila kerja sungguh raya2 pon nak keja.. heeee *  ><




Ahh lupakan!!  Haa ni la familia aku.. (^-^)


4 madu - 
haa abg chik gagah nak dok tengah2 jugak .. 
aa ni la makannya... 
+.+



tersesat sorg.. heee >.<
nak jugak menyibuk...!!



yang ni semua salah cameraman,, 
ambik gambo x pandai.. heee ><



haa ni kalut bak hang nak p tengok lembu
(~_^)



cute --> cuter --> cutest--> most cutest
hahaha..
/!_!/



ni pasangan pengantin yang tak berapa nak baru... 
heee >3>3>3





 Haa ni la ahli sebenar keluarga pak bidi.. 
insyaallah akan ditambah lagi ahli2 dya.. hahahahaha
amin3... >3>3>3

{~_=}


Setakat tu jelar yang boleh dikongsikan.. okk insyaallah ada masa kita berblog lagi yer...*waa hari ni bicara aku sopan bangat* kahkah... Tiada benda yang lebih membahagiakan bila berada bersama yang tersayang.. yees damn luv u alll !!!!  

SALAM ZULHIJAH *_*

>3LOL>3

10 comments:

  1. haiii..sj bw..sini ...semoga famili semua sihat hendaknyaaa
    done follow.....=)

    ReplyDelete
  2. @masmira masri ... t.q.. amin.. :)^^

    ReplyDelete
  3. comey2 family nyaaa..blogwalking here :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. @ana farhana... t.q3..haa ok2... ~_^

      Delete
  4. nice entry :) btw SM done follow sini, jmput singgah ke blog kalau sudi :)

    ReplyDelete
  5. wahhh,bestnya dpt kumpul reramai :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe ... kesempatang yg Allah bg harus dimanfaatkan.. hehe :) ^^

      Delete