entah ap2 entah manusia ni

assalamualaikum

Dalam hidup ni memang sukar untuk kita puaskan kehendak semua orang. Serba serbi tak kena. Adoii memang letih menjadi seorang manusia.. Macam - macam ragam yang terpaksa dilalui. Bila kawan ngan orang ni, orang ni pulak tak suka.. Adooiii serba salah jadi.. Sampai sekarang aku cuba mencari solusi kepada soalan ni tapi entah tak dapat lagi jawapan dya. Aku dah cuba yang terbaik untuk puaskan semua orang sementara masih bernyawa. Jujur aku cakap aku bukannya jenis stok baik2 tapi at least aku cuba to be nice.. Nek trauma aku dengan manusia. Sampai satu tahap aku dah nak jadi orang yang tak berperasaan. haa nak riyau :'(.. x maw la cam ni.. Kawan baik2 tak boleh ka??

aku ni jenis suka kawan dengan orang yang aku rasa selesa. Hee tak semestinya aku rapat ngan orang tu aku ada perasaan, hee TAK LA.. Aku berkawan je lar.. Dah nama pon sesama MANUSIA.aku ni x mampu nak jadi pesaing n aku tak akan mengugat "kedudukan" sesiapa pon so relax x yah nak wat celapak sangat.. hee >,< "Ater kalo aku rapat ngan Panda x nak pulak cakap aku ad perasaan kat panda tu".. hee sabo je lar.. >< Segangster gangster aku ni, aku ada prinsip yer kalo bab2 "feeling" ni.. haa ingat men redah jer macam aku redah hujan... Setelah bermacam pengalaman yang aku lalui, aku jadi lebih berhati - hati kalo bab2 ni.

Aku cari orang yang betoi2 tahan dengan perangai aku. Aku tunjuk segala buruk aku n nasib la kalau dya tahan ke x. Kalo dya x mampu nak tahan dya akan tinggalkan kalo x dya akan stand by me..Segala kekurangan aku adalah keistimewaan kepada MR. 3K .. Aku bukan cari teman for fun tapi aku cari teman hidup aku. yER yang ni la aku cari sebenarnya.

So jangan la kaitkan aku dengan dunia hampa. Sikit pon aku x terniat or tergamak nak kacau dunia hampa. Jangan lah kacau dunia aku kalo aku x kacau dunia hampa. Ok fine aku minta maaf sebab aku ada wat sapa2 je lar yang merasakan aku 'meganggu'

Haa kan aku dah bebel merapu meraban panjang berjela mengalahkan karangan SPM.. Fuhh lega bole luah apa yang terbuku. Hurmm nek meroyan aku dok pendam benda alah ni.. Letih wei bila pikirkan anggapan orang terhadap kita. Nek seram bila nak berkawan dengan orang.
Whatever it is, this is a fact of reality so FACE IT WI. SMART n STRONG HEART (dah macam program lee dong wokk la pulak.. hehehe).. Ni yang rasa macam nak lari  balik rumah mak mentua ni kat Portugal.. kahkahkahkah.. sempat lagi . ~_<

sekian, terima kasih..

assalamualaikum w.b.t
peace yeow 0_O

No comments:

Post a Comment