some words


assalamualaikum.. hii!!

Pagi ahad yang sangat2 memmbosankan.. Hee.. Dah la  malam pon rancangan tv x best.. heee bosan3!! * tuuu kalo boleh merungut no 1 ... * >.< Memandangkan aku ni banyak sangat "keja" so aku pon update blog niieee.. hehehe ... Just nak share ngan korang "some words".. eemm jujurnya aku ciplak ayat ni dekat FB ... hehehehe =_= .. Ni adalah salah satu "words" yang aku suka ... sebenarnya banyak lagi, kalo nak letak semua pakat 3 hari dok depan benda ni... heeee.^_^ 

Moh kita usha beramai2... heee (: !_! :)



















My mind alwayas said that :-

"saya sering bertanyakan diri sendiri 
adakah saya berada dalam ingatan awak?? 
adakah saya pernah wujud dalam setiap kotak pemikiran awak?? " 

but actually my heart say :-


"saya mahu sangat awak letak saya dalam hati awak
bukan dalam ingatan 
kerana 
ingatan awak boleh lupa tetapi  
hati awak tidak pernah akan lupa saya"


"i wish i could hav someone who accept me 
who i am
not becoz anything, anyone or anywhere
juz coz of Allah..."

Waa pagi2 ni dah jiwang karat... Ok kome3 nanti kita jumpa lagi yer... heeehehehehe... Bos dah cekak pinggang dah depan ni , sebelom dya cakap macam Donald Trump "u're fired" better  aku chaow dulu..  bubye... ^_^ assalamualaikum... :) *bila lar nak abeh praktikal.. waa dah bosan ni rindu gilar nak pegang buku,,, hahahaha*




>3LOL>3


No comments:

Post a Comment