peace yeaw!!

bismilahirahmanirahim..

lama kan tak berblog. siyesly bz dengan urusan tamat praktikal ngan pendaftaran. Hee renyah der nak buat benda ni semua segala bagai. Sampai kan aku tak berdunia ngan orang. hahahaha *nampak benor nipunya* Ok selama 6 bulan yang aku lalui dah macam2 pengalaman yang aku lalui. Memang best!!!!! Semua ada, pahit manis masin masam tawar yang paling bestnya sampai aku pon tak tahu nak rasa apa dah. kahkahkahkah.. ^_^

Besok bermula aku sebagai Pelajar POLIMAS.. Dah tak boleh dah ni nak enjoy macam waktu praktikal.. *ahhh rindunya moment2 praktikal, kalau lah bole ulang balik* Ni lar noor syuhada waktu tu tak nak hargai time dah abes baru terhegeh2 cakap rindu.. Manusia3... Sem ni insha allah aku nak cuba benda yang aku tak mampu buat waktu sem2 lepas. Hahahaha nak wat kepala gilar sikit. suprise3. Wish me luck and the best yer :)

Okai la kome2, aku nak tido dulu.. Besok kelas pagi n yang bestnya sem ni kelas petang tak ada juz isnin ngan rabu ja. yeeeaaaaayyyy (^O^).. Jangan jeles.... hahahahaha

assalamualaikum w.b.t
peace yeaw o_O

No comments:

Post a Comment