Sem 5

Bismilahirahmanirahim...

Selamat petang semua... Haa pelik an petang2 ni update. Actually nak tunjuk cakap kata tak ada kelas. kahkahkahkahkah.(^O^) Semester ni memang best gilar. Kome tahu sebab ap?? Sebab sem ni banyak men NOMBOR . waaaaaa... my fav kowt.. haa indahnya dunia ^^ tambah2 lagi subjek estimating. *_______________* kalo boleh nak senyum panjang lebih dari telinga. tapi satu subjek ni adoooii streess aku,kome tahu kenapa?? hurmm sebab kena tengok plan. adooiii :( :(.. x suka la plan2 ni. xp nak wat cam na suka ke?? benci ke?? kena ambik jugak. thinking positive , Noor Syuhada boleh buat!!! Hidup papa nal!! kahkahkah.. tiba2 ja nal terbabit. 

Sem ni 7 subjek masuk final. aigoooo sem lepas yang sebelum ni pon 5 ja pon terkontang kanting tambah 7..hurmmm speecheless jadi #$##$#&^###..

Apa2 pon wish me luck yer. *hidup papa nal* hehehe ~_^

assalamualaikum w.b.t
peace yeaw o_O

2 comments:

  1. minat numbering kite? kite tak suka sangat no2 ni...tp kene blaja jugak:( huhu

    ReplyDelete
  2. Aah..minat gilar.. Xpe blja demi masa depan. Hikhikbik

    ReplyDelete