First time

assalamualaikum semua!!
  
Hi!! Lama kan tak bersua. Ni la first kemunculan untuk 2013. *bajet cam artis ja nak wat keluar single terbaru* hahahahaha.. Permulaan 2013 agak baik la, tapi macam2 cabaran dah kena tempuhi. Sangat2 memenatkan..Nak kena bahagikan diri untuk study, family, kawan2 n so on aigoooo rasa macam tak nak bangun ja. Dugaan demi dugaan kena tempuh dan harungi. Inilah dikatakan Allah sayang kepada umatnya. *thingking must positive*

Okai kome setakat ni la coretan aku. Nanti panjang umur kita jumpa lagi eik. Aku tinggalkan kome2 dengan *emm nak cakap apa ni eik, sajak tak sajak, aishhyyy belasah je lar* puisi.. hahahaha.. bubye

sedih hati tak siapa yang tahu
luka dalam tak siapa yang mengubati
senyuman terukir pengganti duka
harapan sentiasa tinggi
tapi apakan daya
nasib tak menyebelahi
kekuatan dari-Nya ku pinta
agar diri ini dapat bangun dan berjalan
untuk menjalani sisa2 hari..

<3LOL<3

No comments:

Post a Comment