MERDEKA!!!

assalamualaikum semua..

hari ni tamatlah aku sebagai seorang pelajar semester 5. tinggal satu semestar ja lagi... final exam dah abes aku jawab tapi tiada satu pon aku buat yang terbaik. entahlah sem ni memang k.o gilar.. entah la macam mana result dya... redha je la ..

tapi apa pon aku hapyyy sebab dah abeh exam.. yeayyyyy... merdeka 7x!!!! *mengalahkan Malaysia merdeka*


 haa macam ni la aku lepas abeh exam tapi cover sikit la kunk ada pulak yang reject... heeee hyper aktif sangat..

 yang ni la apa yang terjadi kat aku. apa yg aku belajar pon aku tak taw. aku study semata mata nak lulus dalam exam.. yang tu ja.. *maybe aku kena betulkan niat aku dulu yg pasni aku study untuk segalanya*

 yang ni la ayat yang paling sesuai kat aku,, PEMALAS kedak ah bahasa aku sendiri...  ni wat macam mana pon tak taw... insaf sat ja pastu jadi balik... heee


whatever it is aku tetap bersyukur sebab Allah permudahkan segalanya sepanjang aku menjalani exam.. Alhamdulilah,,,,, *-*

p/s: kepada semua kawan2 yang balik kg home sweet home tu, balik hati2 yer.. take care yer.. moga kita jumpa lagi sem depan.. LOL.. muaaaahhhhhh!!!


adioooooossssssss

2 comments:

  1. tinggal lagi satu sem jew lagi , InShaa Allah konvo sama sama.. ^^/
    *berangan dah..hahaa

    ReplyDelete