Syawal Datang?? Raya lerrrrrrr...

Assalamualaikum semua…

Morning!!! Pagi2 ni dah update buang tabiat ka apa ni?? Hahahaha.. Kelas petang sat g so aku curi2 chupke2 update blog ni.. hehehe ~_^.. Entri kali ni aku nak sambung cerita fasal SYAWAL la, xkan valentine pulak.. kihkihkih .. Sabtu hari tu, 24/8/2013 bersamaan 19 Syawal, umah aku ada wat open house..  Penat gilar kowt, dah la pagi tu aku ada kelas then balik tu teros ja layan manusia2 yang ada.. hehehe…

Memang best sebab boleh jumpa balik kawan2 yang dah lama tak jumpa.. First, aku suruh dulu budak kelas aku mai, sebab aku takot clash dengan membe2 teknik arau.. *nampak tak permainan dy macam mana.. hehehe .. Bukan apa, aku takot tak sempat nak layan, kunk ada jugak yang terasa hati.. X maw la macam tu.. Ni budak2 kelas aku. DUB (Diploma Ukur Bahan).. Haa depa kalo mai umah aku, memang ‘sengal’ sikit sebab excited jumpa bendang (sawah padi ).. hahaha.. Layan ja la lagipun entah bila la nak jumpa depa lagi lepas ni.. L

yang ni wan.. memang gila kamera!!

Ni syahmi..
 Kalo duduk sembang ngan dya memang xkan pernah behenti gelak..
 ada ja akai jenuh dy..
lagi 1 membebel mengalahkan mak2..
 aku pon terkejut dgar dy bebel..
masak la bini dya.. hahahaha

ni yati, wani n zu..
depa ni memang sengai bin bingai
kelolo ja..hahaha 


yg tengah tu tantan.. haa dy memang..
gilar kamera mcm wan jugak!!
hahahaha


sebelah kiri ni afiq a.k.a ketua group aku...
yg kanan ni bhoott..



Aku dengan selekehnya snap pic ngan depa, hurmm xp tak apa nasib bek depa ja bukannya adiputra.. hahahaha.. so x kisah la.. sebat ja la.. hihihihi.. Kak dila n nad x ada pon pic.. Awai sangat angkat kaki.. -.-' 


Ok yang ni budak2 teknik arau.. papa n ct.. dya orang ja yang masih setia ngan aku.. hahaha *bajet macam couple pulak an… >0^ .. Pastu macam biasa geng laki yang masih contact apat, edin, farez n pait.. Acap n yg len wat bz trok bak hang.. meluat aku.. >< Bila dah kawan lama, rasa macam adik-beradik ja, x ada langsung “feeling2” segala bagai.. Tu yang bestnya.. Lagipon x ada maknanya aku nak feeling segala bagai, depa tu layan aku,, mak aiiii langsung x anggap aku gegurl.. ada ka patot depa cakap aku “tiga suku”?? Comey tara ni depa kata 3 suku.. hee sabo ja la ><

papa la satu-satunya ahli persatuan SINGLE MINGLE
 aku yang ada dari dulu hingga kini.. hehe
act, ramai ahli dya xp skunk ni dah bnyak pulak yg sign out.. haha


che ct ni dah berpunya dah..
aku rasa x lambat dah nak makan nasi minyak.. hahah
Okai yang tu ja la kisah syawal aku, opps terlupa!! Ada satu lagi kisah beraya di rumah lecturer tapi yang tu nanti la.. hehehehe *tahun ni raya sakan.. hahaha J Bila lagi kan?? Tahun depan belum tentu lagi ada ka x?? huuhuhuhu…

 bye2 
jumpa lagi
adioooossss!!!

p/s : terapi yang terbaik untuk diri aku adlh shopping n bercuti.. Dapat ja salah 1 benda ni, rasa ringannya kepala.. hahahaha.. Maw bankrup aku macam ni.. Keja Senior QS pun blom tentu ckop.. hahaha..semalam aku keluaq aku spent 300.. waktu membeli x igt dunia, xp bila balik kira balik -.-' hurmmm tawakal ja la.. ahaks.. redha ja la, bila lagi kan??  REDHA je la.... huhuhu 

Syawal Datang Lagi

Assalamualaikum semua..

Sebelum tu nak wish selamat hari raya aidilfitri ya even lambat cikit.. Hihihi.. Banyak2 hari, hari ni aku paling free nak update blog.. Dah bersawang terok aku tengok blog ni.. Dah macam hidup segan mati tak mahu.. Entri kali ni juz nak show off cikit ragam syawal.. Hehe .. Syawal kali ni agak best la compare dengan sebelumnya.. Yelar sambut ngan ahli baru.. Hihihi.

 Cuma yang sedihnya abang ja lar yang tak boleh balik sebab dia p china.. Eiii ada ka patot hari raya dia p china, sabo je la… sedih kot, baru berangan pagi raya dengar suara budak2.. X pernah lagi family aku dapat berkumpul semua.. Tahun depan confirm la x.. Kak da pon dah nak kahwin, sah2 la kena ikot husband dya.. Huwaaa cedehnya L

Yang bestnya lagi raya tahun ni, pagi2 dah tak ada drama raya.. Haaa family aku memang, ada ja drama.. Yang nak wat drama selalunya abah la.. Yelar anak kesayangan tak balik kan.. Mulalah, ada jelar yang boleh spoil mood kami ni.. Tapi di atas ‘kebijaksanaan’ kak na berkata-kata, hahahaha,  J abah tak buat langsung drama raya.. Nasib baik ada kak na, kalo x jenuh jugak la nak melayan.. Aishyyyy …


Oleh tu, untuk menghargai semua yang ada balik raya ni, kita orang tangkap gambar family even tanpa family abang.. Itula abang tu tolak rezeki, aku punya baik hati kot nak sponsor.. Haaa kan dah rugi.. Aku dah pesan dah suruh balik, apply cuti awal2.. Aishyy sabo ja la.. Suka spoil pelan aku ><..  N hasilnya tadaaaaaaa…..

 ni pak bidi n cik pah..<3 
orang yang bertanggungjawab bawa aku kat dunia.. hehehe
 thanks mak abah sebab jaga atak yang ketegaq sampai terlebih.. hahaha.. 



 Haa yg ni la menantu a.k.a hantu kesayangan lelaki mak abah utk tahun ni.. hahaha.. 
tahun depan dah ada persaingan dah.. kahkahkah

yang ni la hasil dya..
 x kisah wapa spent dya janji semua orang happy...
 what a great SYAWAL.. thankz ALLAH for giving us chance...

Nanti kiter sambung cerita lagi yer.. #opehouse #last sem.. hihihi... Nak kena sambung wat t.o, tidak tak sempat la aku nk bercuti weekend ni.. hahaha.. adiooosssss
selamat malam semua
assalamualaikum..

p/s : dear lesboo, kau tahu aku punya pe'el macam mana.. Tapi kau still buat jugak kan? Aku langsung tak kisah kau nak wat apa pon ngan dya, yang paling aku kisah tu sebab tipu aku.. Depan aku, kau provoke aku segala bagai.. Skunk kau rasa bersalah, kau bagi tahu.. what a shit reason.. eh, aku tak hadap la ngan dya.. Dya ngan aku bukannya ada ap2  pon thats y aku tak kisah.. Tapi yang menyirap darah aku tu, kau tipu aku.. innocent ja depan aku.. sakit taw!!