Ada Apa Dengan Oktober??

Assalamualaikum ..

*Lap dulu sawang2 yang ada,fuh2,!!* al maklumla lama sangat tak buka.. hahaha.. *nampak tak kepoyoan aku*... Rindu gilar kot nak berblog ni.. Okai, bulan 10 ni memang bulan yang pact untuk aku.. Ni pon aku baru boleh tarik nafas.. *fuhh, lap dahi sikit*.. hahaha.. Oktober ni memang tak menang tangan.. Dengan iCompex13, Final project presentation, Final exam n paling last MUET.. haa nampak tak ke"bz"an aku?? Kalah menteri2.. Hahaha..

Tapi alhamdulilah iCompex13 n Final project dah setel, tinggal exam n MUET ja.. In sha allah...Korang bayangkan *amboi korang uolls, x padan dok kat kodiang ja pon..hahaha* hari2 aku tidoq wapa jam ja semata-mata nak prepare event ni.. Penat weiii.. Ulang alik Jitra.. Fuhh!! sampai pinggang aku sakit la.. So entri kali ni aku juz nak masukkan gambar2 event yang telah aku jayakan.. hehehe.. ;) Alhamdulilah dengan izin Allah semuanya berjalan lancar n urusan aku dimudahkan.. 

Yang ni time iCompex13.. Dengan besok nak present aplikasi group aku, tiba2 pendrive kena trojan.. Gila tak gila!! Memang nak surrender ja tapi xkan nak give up kan, tak macho r kalo give up..hahaha.. So kami bersengkang mata buat balik benda alah tu alhamdulilah semuanya dah setel.. Aku group ngan dek wan n yati.. Serious aku cakap sebab ada depa ja, kalo x memang kirim salam la.. huhuhu..




Okai, ni event yang tak diduga sebab last minit baru taw ada majlis pra graduasi.. Kalot gilar hari tu mana dengan final projek lagi,, hee kiranya otak aku pon dah macam tak wapa nak function sangat dah.. hahahaha



Haa ni la yang aku n yang len tunggu2.. FINAL PROJECT PRESENTATION.. Sebelum present nak hilang nervous sempat lagi bergambar.. Kononnya #MemoriTerindah la .. hahahaha.. Aku group no 3, kena pulak panel ngan Puan yang memang detail.. Tapi alhamdulilah, ok ja,, selamat sudah.. hihi.. Yang buat aku ketaq terok nak mampoih tu sebab ada panel luar dari JKR.. hee serabut kot mula2 dengar ada panel luaq, aku ingat ka lec aku melawak ja tapi rupa-rupanya betoi.. Memang masak la.. hahahaha





And finally ni la group aku!! SNA ASSOCIATES SDN.BHD.. *Lupa pulak nak snap ngan penyelia aku* Tapi aku memang tak boleh lupa first time aku jumpa penyelia aku cakap yang aku bawah dia, nak taw dia cakap apa??  "Ya Allah dugaan apa la saya bulan ramadhan ni".. Hee hampeh punya jawapan.. sabo ja la >.< .. Eleh padahal encik suka aku bawah dia.. hahaahaha... Sebab dalam kelas encik ni, aku selalu bising, alar bukan bising tara mana pon.. Setakat acah2 ja, hidup mana bole serious, nanti cepat tua.. hahaha -.- kan?? whatever it is a million of thank you to En. Zainurin bin Zainul... 



Setakat ni ja la gebang aku.. Btw, SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA kepada semua umst Islam whenever you have been.. :)

adioss, assalamualaikum..


p/s : Sekarang ni aku dah mula sedar diri n mula terima hakikat.. Tak semua yang kita nak dapat... Let the kite fly high as much as it can, if it meant to be yours, then it will come to you with the right time.. In sha Allah... So steady ja la, jalani hidup dengan menikmati keindahan yang Allah cipta.. Right?? >.^ *Dalam dok steady2 tu tapi pedih jugak la tengok dya tweet, or whatever la ngan orang len*