Jodoh Pasti Bertemu

assalamualaikum 

Malam semua!! Sambil update sambil tengok idola kecil 6.. Best!! lagi syokk dari af.. hahaha .. (Y) Ok kali ni just nak share ngan semua tentang lirik lagu Afganistan.. Gua memang suka afgan sebab lesung pipit.. dalam nak mampoih mcam lesung batu.. haha..

dalam an?? haha.. *oh melting gilarrr*

Semua lagu dya semua gua  minat..n of that songs lagu JODOH PASTI BERTEMU.. Memang tangkap r jiwa gua..  Ni lirik lagu dya.. memang awesome!!! Lirik dya tu + video klip dya yang sedih.. haishhhyyy *mata gua dah kejip2 tengok afgan ni*.. comey sangat tambah kemunculan dya kat AIM20.. Oh My God!! Indah sungguh ciptaan Allah s.w.t.. Ni gua share lirik lagu ni.. 

Andai engkau tahu betapa ku mencinta
Selalu menjadikanmu isi dalam doaku
Ku tahu tak mudah menjadi yang kau pinta
Ku pasrahkan hatiku, takdir kan menjawabnya

Jika aku bukan jalanmu
Ku berhenti mengharapkanmu
Jika aku memang tercipta untukmu
Ku kan memilikimu, jodoh pasti bertemu

Andai engkau tahu betapa ku mencinta
Selalu menjadikanmu isi dalam doaku
Ku tahu tak mudah menjadi yang kau pinta
Ku pasrahkan hatiku, takdir kan menjawabnya

Jika aku bukan jalanmu
Ku berhenti mengharapkanmu
Jika aku memang tercipta untukmu
Ku kan memilikimu, jodoh pasti bertemu

Jika aku (jika aku) bukan jalanmu
Ku berhenti mengharapkanmu
Jika aku memang tercipta untukmu
Ku kan memilikimu

(jika aku bukan jalanmu)
Ku berhenti mengharapkanmu
Jika aku memang tercipta untukmu
Ku kan memilikimu, jodoh pasti bertemu


Jom gua out lu yer.. nak layan Idola Kecil 6.. >.^ .. 

adiooosss
9te

Its Miracles

assalamualaikum..


Hi uolssss..Sehat semua?? *bajet macam boleh dengar ja kalo hampa jawab*.. hehehe .. This time gua nak share gud newssssssss.. Finally, gua bukan lagi penggangur terhormat.. Hahahaha.. Gua dah dapat keja.. unbelieveable.. Berkat doa family dengan izin Allah gua dah dapat kerja.. "REZEKI" Bila, Di mana, Bagaimana, tiada sapa yang tahu.. Only ALLAH knows!!!

Gua dapat kerja ngan kontraktor so at least gua tahu sikit konsep kontraktor tu macam mana.. So insyaAllah memang tak ada masalah untuk gua..*berapa banyak so la aku kan?? hahaha.. haa lantaklah* Yang gua dah biasa ni sebab gua dulu praktikal ngan kontraktor juga.. Actually, gua punya wish nak kerja ngan konsultan.. Teringin la jugak nak kerja dengan environment konsultan tu macam mana.. Tapi tak ada lagi rezeki.. Maybe one day!! *i hope so ~.<*

Cuma gua sedeh sebab gua dah tak boleh dak tengok Sir Chief dalam Please Be Careful With My Heart *fav. gua okehy, memang pukui 3 petang gua takkan p mana, hahaha* Tapi tak apa lepas ni gua download ja..hahaha..

Nervous jugak besok, hope sangat gua dapat pick up ngan cepat n dapat buat yang terbaeekkkkk !! Doakan gua taw (~_~).. Last word, *dah macam menang award anugerah kembara AIM, haha* Terima kasih banyak2 Ya Allah atas nikmat ni, n family yang always support dari belakang, tepi, tengah, depan n so on la.. N anak pak rahim yang sentiasa dengaq gua punya luahan rasa hati *bukan cinta hati, okehy.. haha* .. Gua sebek ngan yati rahim sebab x reply wechat gua.. Punya la excited nak story mory ngan dya.. Maybe dya bz ngan business dya la tu..huhuhu  *panjang jugak gebang gua kali ni*

Dah la yer gua punya gebang, nanti kita gebang lagi kuat yer.. hehe (^.^) Sebelum tu, besok bezday gua punya anak buah.. MEKYA, hepy bzday yer.. Niat di hati mama uteh memang nak bagi hadiah tapi sp swoh mu tak kelik.. rugi la.. hanya doa ja yang mampu hadiahkan..
*Fuhh!! jimat bajet gua, haha* ..

adiooosss
assalamualaikum




Anak2

Assalamualaikum!!!!!!!


Dapat jugak gua update.. hikhikhik (~.^) Kali ni gua just nak share anak2 gua yang gua gilakkkkkk punya sayang r... Hahaha.. *Nampak an gua punya sayang dya macam mana.. hahahaha* Rindu gilak 2 orang ni, dah lama tak jumpa.. Abang gua dah banyak kali dah janji nak balik tapi harem, idak pon.. sedeh gila gua *+ geram (>.<)* So harapkan phone call @ wechat je la nak merapu pon ngan budak2 ni.. Gua memang suka budak2 ni, waktu kecik ja la, mai dah besaq haa gua dah malaih dah r.. Hahahaha.. Tapi memandangkan depa ni anak2 gua, x kisah la besaq ka kecik ka, gua tetap "mahal la kita" .. hehehe <3


Yang botak ni gua punya brok,. hahaha

Terkezut gua lepaih dapat pic ni..
Yelar x ka macam toyol kecekk.. hahahaha..

My lovellyyyyy dovey
NIK ALIA NATASHA & NIK IRIS SOFEA..
Hurmmm best kan kalau rumah riuh ngan budak2.. Tak sabaq la nak tunggu anak kak na pulak.. Lambat nak mampoih.. hehehehe.. Dah r, setakat ni ja la gua punya gebang.. Tak larat nak taip banyak2.. Nak tengok THE INHERITORS.. hikhikhik.. bubye

adioosssss
9te


p/s : Gud luck untuk final exam .. Jangan give up  n hilang focus :) Semoga selamat semuanya..
       >(=.=)<