Its Miracles

assalamualaikum..


Hi uolssss..Sehat semua?? *bajet macam boleh dengar ja kalo hampa jawab*.. hehehe .. This time gua nak share gud newssssssss.. Finally, gua bukan lagi penggangur terhormat.. Hahahaha.. Gua dah dapat keja.. unbelieveable.. Berkat doa family dengan izin Allah gua dah dapat kerja.. "REZEKI" Bila, Di mana, Bagaimana, tiada sapa yang tahu.. Only ALLAH knows!!!

Gua dapat kerja ngan kontraktor so at least gua tahu sikit konsep kontraktor tu macam mana.. So insyaAllah memang tak ada masalah untuk gua..*berapa banyak so la aku kan?? hahaha.. haa lantaklah* Yang gua dah biasa ni sebab gua dulu praktikal ngan kontraktor juga.. Actually, gua punya wish nak kerja ngan konsultan.. Teringin la jugak nak kerja dengan environment konsultan tu macam mana.. Tapi tak ada lagi rezeki.. Maybe one day!! *i hope so ~.<*

Cuma gua sedeh sebab gua dah tak boleh dak tengok Sir Chief dalam Please Be Careful With My Heart *fav. gua okehy, memang pukui 3 petang gua takkan p mana, hahaha* Tapi tak apa lepas ni gua download ja..hahaha..

Nervous jugak besok, hope sangat gua dapat pick up ngan cepat n dapat buat yang terbaeekkkkk !! Doakan gua taw (~_~).. Last word, *dah macam menang award anugerah kembara AIM, haha* Terima kasih banyak2 Ya Allah atas nikmat ni, n family yang always support dari belakang, tepi, tengah, depan n so on la.. N anak pak rahim yang sentiasa dengaq gua punya luahan rasa hati *bukan cinta hati, okehy.. haha* .. Gua sebek ngan yati rahim sebab x reply wechat gua.. Punya la excited nak story mory ngan dya.. Maybe dya bz ngan business dya la tu..huhuhu  *panjang jugak gebang gua kali ni*

Dah la yer gua punya gebang, nanti kita gebang lagi kuat yer.. hehe (^.^) Sebelum tu, besok bezday gua punya anak buah.. MEKYA, hepy bzday yer.. Niat di hati mama uteh memang nak bagi hadiah tapi sp swoh mu tak kelik.. rugi la.. hanya doa ja yang mampu hadiahkan..
*Fuhh!! jimat bajet gua, haha* ..

adiooosss
assalamualaikum




No comments:

Post a Comment